Sappenverkoop KSA Ter Straeten

Beste ouders

De financiële actie is voor onze jeugdbeweging een belangrijke bron van inkomsten om iedere zaterdag het beste van onszelf te kunnen geven tijdens de activiteiten en om zowel de paas- als de zomerkampen voor ieder lid onvergetelijk te maken. Met de winst houden we onze lokalen warm in de winter, houden we het licht aan in de donkere dagen en zorgen we voor al het materiaal dat nodig is om alle KSA’ers de best mogelijke activiteit te bezorgen!

In tegenstelling tot andere jaren is het voor de KSA’ers niet mogelijk om dit jaar van deur tot deur langs te gaan in Sint-Andries. Maar dit houdt ons niet tegen.
Om toch een extraatje in het laatje van KSA te brengen hebben we dit jaar een online financiële actie opgezet. Naast het online bestellen krijgt elke KSA’er ook een bestelformulier mee. Op die manier kunnen mensen die minder gebruik maken van het internet toch hun bestelling plaatsen!

Bestellingen kunnen ook via het formulier op de site geplaatst worden tot en met 28 november. Dit is tevens de laatste dag waarop je je ingevulde formulieren kan afgeven aan je leiding.

We hebben appelsap, sinaasappelsap en appel-granaatappelsap. Alles is bio!

Een fles met 1L fruitsap kost €4,5. Voor 6 flessen betaalt u €25.

Afhalen kan op 12 en 19 december. De betaling gebeurt ter plaatse, dit kan in cash, met bankkaart of via de gsm. Meer info over deze afhaalmomenten volgt nog. Voorzie een doos of stevige zak om de flessen in mee te nemen. Voor €3 kan u een kistje van ons verkrijgen, dit kan u dan in een winkel terug inleveren met het leeggoed.

Dit jaar bieden wij sappen aan van Biologische Vruchtensapcoöperatie “De Drie Wilgen” uit Nijlen. Dit is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 30 jaar vers fruitsap maakt met lokaal fruit. Tijdens de productie worden er geen suikers of andere stoffen toegevoegd, zo krijg je de meest natuurlijke smaak in je glas! Daarbovenop staat de Drie Wilgen voor een ecologisch verantwoorde manier van handelen voor de natuur en haar producten, daarom dragen ze met trots het biocertificaat. Meer hierover op hun site: dedriewilgen.be. Deze info kan u ook terugvinden op het bestelformulier alsook op de website.

Met sappige groeten

De leiding van KSA Ter Straeten