Tips & Tricks

-       Kom niet in je mooiste kleren naar de activiteiten. Niet elke activiteit wordt even wild, maar je kan altijd vuil worden tijdens het spelen. Zorg wel dat je niet te licht gekleed bent op een koude of regenachtige dag!

 

-       Een rugzakje met een drankje en een stuk fruit of koek om tijdens de pauze op te eten mag je altijd meedoen. Deze worden bij het begin van de activiteit allemaal verzameld en binnen gelegd, zo verdwijnen ze niet. Er is drinkwater ter beschikking in de toiletten, dit kan je altijd vragen aan een leider.

 

-       Doe altijd je sjaaltje aan naar de KSA, zo kunnen wij je gemakkelijk herkennen en val je meer op. Een hemd is niet nodig; als je dit hebt mag je het aandoen maar dat hoeft zeker niet aangekocht te worden

- Een verloren voorwerp dat genaamtekend is, vindt heel gemakkelijk zijn eigenaar terug.

- Als je tijdens het weekendje ergens mee zit kan je altijd naar de leiding gaan. Wij zijn er om jullie een onvergetelijke tweedaagse te bezorgen!