Slip'n Slide à la JHN

Mid-Oktober
25°C
Een uitzonderlijke middagactiveit voor de JHN.

“Wablieft? Weeral geen avondactiviteit voor de jonghernieuwers? Da’s nu al iedere week van 14 tot 17u…”

Ditmaal was er ‘s avonds nog de dia-avond, waardoor onze gebruikelijke uren nog een weekje werden vervangen. Maar geen nood, vanaf volgende week zijn we terug te vinden van 18 tot 21u!

Genoeg over die uren, back to the point. Het concept van deze zaterdag was simpel, zo snel mogelijk slieren. Maar een gewoon zeil leggen van een berg, was niet ‘Jonghernieuwer-waardig’. We besloten om een ramp bij te sjorren waardoor we, zacht uitgedrukt, van de berg vlamden.

Na een goed uurtje onze sjortechnieken boven te halen, konden we beginnen aan het geestige onderdeel. De gezichten op de foto’s spreken boekdelen, alsook de toeschouwers uit de andere bannen. Zelf Wee-Man (Lees: Jackass) kwam overgevlogen om deze ‘dangerous’ slip ‘n slide van dichtbij te bezichtigen.