11 mei - Belgiek

Buurtfeest rond de Koude Keuken, hoezee!  Wij zijn er bij, hoezee! Vandaag gaan we een deel van het buurtfeest Belgiek opfleuren door onze aanwezigheid. Op het programma: bingo spelen met bejaarden, onze dorst lessen (wij trakteren jullie één drankje), en nog veel meer... Jullie worden om 14u in KSA verwacht! Om 17u zullen jullie helaas terug afscheid moeten nemen van jullie geliefde leiders en vrienden.

Tot zaterdag!  

BELANGRIJK: wie meer wil dan dat ene drankje, neemt best een beetje geld mee om taart/frisdrank te kopen.

 

WC-Tocht (9/3)

Beste Knapen

 De jaarlijkse WC-Tocht is wedergekeerd! In de WC-Tocht, een wedstrijd tussen de knapen van verschillende Brugse KSA's, proberen we zo snel mogelijk een parcours af te leggen, om zo de Gouden-WC bril te bemachtigen!

De WC-Tocht duurt een hele dag. Om 9u15 vertrekken we met de fiets naar KSA Ten Briel in Sint-Michiels. Vergeet zeker geen lunchpakket, 3 euro en als je dat wil, reservekledij mee te nemen. We zijn terug rond 17u-17u30.  

Tot dan!  

Read More

Kerstfeestje (15 dec.)

Wat gaat de tijd toch snel als het leuk is... Alweer de laatste activiteit van 2018, maar wat voor één: het legendarische Kerstfeestje in KSA! En hoera, dit jaar geen strips (verboden, echt waar) of fluostiften (ook verboden). Allen welkom van 18-21u, vergeet zeker geen genderneutraal cadeautje mee te nemen van maximaal €5,00 . Strips en fluostiften niet toegelaten 😉 

 Tot dan Knaapjes!