Belangrijke info

Dag KSA’er

Met dit bericht wil ik jullie op de hoogte brengen van enkele uiterst belangrijke zaken! Om overzichtelijk te werken, zal ik elk puntje apart behandelen.

  1. DATA PAASKAMPEN
    De paaskampen vinden dit jaar voor alle bannen plaats in de tweede week van de paasvakantie. Concreet ziet dit eruit als volgt:

    KABOUTERS: 9-10 april
    PAGADDERS: 8-12 april
    JONGKNAPEN: 8-12 april
    KNAPEN: 8-12 april
    JONGHERNIEUWERS: 8-12 april

    Verdere info volgt nog via de banleiders later dit weerkjaar.

  2. DATA ZOMERKAMPEN
    Eind vorig werkjaar werd gecommuniceerd dat alle zomerkampen voor -12 groepen zouden doorgaan van 1-7 augustus. Dit klopt echter niet! Na de boekingen van de hemen te herbekijken, merkten we dat deze wijziging dan toch nog niet voor dit jaar zal zijn. Ook voor de +12 groepen waren we veranderingen van plan, maar nu we merken dat velen onder jullie al vakanties boekten, laten we de oorspronkelijke data ook nog voor dit jaar. Indien de kampdata van 2025 anders zouden zijn, laten we het doorheen dit werkjaar nog weten. De correcte data voor de zomerkampen 2024 zijn:

    KABOUTERS: 1-5 augustus
    PAGADDERS: 5-10 augustus
    JONGKNAPEN: 1-7 augustus
    KNAPEN: 1-10 augustus
    JONGHERNIEUWERS: 10-20 augustus

  3. BONDSDAG EN DIA-AVOND
    Nog een laatste reminder dat de inschrijvings- & betalingsdeadline voor de bondsdag, vannacht valt. Alle info vindt u hier We sluiten de bondsdag af met de dia-avond. De aspiranten voorzien heerlijke pasta t.v.v. hun kamp, dus u hoeft niet met honger naar huis te gaan!

  4. INSCHRIJVEN WERKJAAR
    De probeeractiviteiten waren gratis, maar vanaf zondag moet uw kind ingeschreven zijn om deel uit te maken van onze groep. Dit vooral om correct verzekerd te zijn doorheen heel het werkjaar. We zijn natuurlijk een jeugdbeweging en spelen zo vaak als mogelijk buiten, hier kan altijd wel iets verkeerd lopen. Niet ingeschreven = niet verzekerd… Doe dit zo snel als je kan hier.

  5. TERUGBETALING
    Bij bepaalde mutualiteiten heeft u recht op een gedeeltelijke terugbetaling van inschrijvingsgeld voor zowel het werkjaar als de kampen. via dit formulier, kan u een document laten aanmaken waarmee u binnen de twee jaar van de betaling, een deel kan terugkrijgen. De ingevulde gegevens worden steeds door mij nagekeken, pas nadien krijgt u deze in uw mailbox. Houd er dus rekening mee dat dit soms enkele dagen kan duren, afhankelijk van hoe druk ik het heb.

Zo dit was alles wat ik op dit moment te zeggen heb, na de bondsdag volgt nog een bericht in verband met onze jaarlijkse doop. Hopelijk tot zondag!