Back to All Events

BONDSDAG 2019

Het nieuwe werkjaar van de KSA staat voor de deur! De leidersploeg bruist alweer van enthousiasme om iedere zaterdag fantastische activiteiten te geven, waar elk gastje plezier aan beleeft. Daarom kondigen we met trots de start van dit nieuwe werkjaar aan met alweer een feestelijke Bondsdag

Wat mag je verwachten: 

  • om 10.30 uur is er de jaarlijkse startviering in de kerk van Sint-Andries. We zien graag onze vele leden aanwezig (in uniform).

  • vanaf 12.30 uur kunnen alle KSA’ers een heerlijk broodje worst met groentjes en een sausje naar keuze eten. (je kan natuurlijk ook meerdere broodjes per kind/leiding bestellen)

  • Ouders en sympathisanten kunnen ondertussen genieten van een aperitiefje

  • Aansluitend is er een heerlijke barbecuevoor de ouders, ook dit jaar verzorgd door Slagerij Marc uit Loppem.

  • In de namiddag is er voor alle leden een activiteit voorzien! De ouders kunnen zich verder uitleven met een natje en een droogje aan de bar en genieten van het mooie weer. 

Kostprijs voor dit alles: 

  • € 15,00voor een volwassene: 1 aperitief inbegrepen + 4 soorten vlees, koude groenten, saus en brood. Er is natuurlijk opnieuw de mogelijkheid om vegetarischte bestellen (zelfde prijs)

  • € 3,50voor één broodje worst met groentjes en saus. Er is ook 1gratis drankje perkind/leiding voorzien (ongeachthet aantal broodjes)

Hoe schrijf je in: 

Inschrijven kan door het correcte bedrag over te schrijven vóór zondag15 september2019 op rekening van de KSA Ouderploeg BE31 0689 1014 4155 (opgelet nieuw rekeningnummer !!). Vergeet niet om duidelijk je NAAM te vermelden + aantal barbecue voor volwassenen (Vlees of Veggie, gelieve dit duidelijk te vermelden) + aantal kinderen en het totaal aantal broodjes. 

(voorbeeld: het gezin Peeters met 2 volwassenen waarvan 1 pers vlees en 1 pers vegetarisch eet en 2 kinderen waarvan er 1 kind 1 broodje en 1 kind 2 broodjes eet, vermeldt: “PEETERS, 2 volw (1 vlees en 1 veggie) + 2 kind - 3 broodjes”)

Je mag ook op zaterdag 14 september 2019tussen 16.45 en 17.45 uurkomen inschrijven en betalen (kan dan enkel cash!) aan het KSA-lokaal zelf. De ouderploeg zal je er graag ontvangen! 

Opgelet: inschrijven op de bondsdag zelf, is helaas NIETmogelijk! Dank voor uw begrip.

Helpende handen voor ouderploeg

De ouderploeg verzorgt de bar tijdens de bondsdag. Om alles vlot te laten verlopen zoeken wij nog enkele helpende handen om ons hierbij te assisteren (bestellen, afruimen, glazen wassen). De helpende handen worden ingeschakeld in shifts van 1 uur (je mag er natuurlijk ook meerdere doen ).

Interesse? Berichtje via deze pagina. Alvast bedankt!

TOT DAN !

Earlier Event: September 14
PROBEERACTIVITEIT 2!
Later Event: September 28
Stadsspel