Back to All Events

Pirates of the Cold Kitchen

Ahoyyyy arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Piet piraat heeft heel zijn leven lang gezocht naar DE schat, hij heeft daarvoor 169 jaar gezocht en uiteindelijk heeft hij deze gevonden op het eiland Tortuga. MAAAAR gisteren werd hij wakker en lag zijn schat niet meer op zijn nachtkastje nu is hij woedend arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr want arrrrrrrrrrrrrr zijn schatkist is gestolen arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Hij had er mooie stickers op geplakt die heel veel waarde voor hem hadden en die hij gekregen had van zijn piraten moeke. Hij had dan naar de piraten politie gebeld maar ze zeiden dat hun schip een platte band had dus konden ze niet komen. Nu weent piet piraat nog steeds elke dag uit zijn ene oog.

Arrrrrrrrrrrrrr kom zeker langs van 14 tot 17u aan de lokalen.

Earlier Event: October 26
Bake off Knapen
Later Event: October 26
DIA AVOND zomer 2019