Back to All Events

WIJNACTIE

Vandaag trekken we erop uit om onze lekkere wijn te verkopen, want zo kunnen wij jullie toffe activiteiten en kampen geven zonder zelf op straat te leven 😉. Proeven is niet toegestaan, laten vallen al evenmin, maar leute maken, dat mag wel! Samen maken we er een leuke dag van!

De activiteit van de kabouters gaat zoals gewoonlijk door van 14u tot 17u, zij verkopen uiteraard geen wijn. Voor alle andere bannen is er activiteit van 9u30 tot 17u. Zij die in de namiddag willen aansluiten bij het verkopen kunnen dit om 14u.

Na een hele ochtend wijn te hebben verkocht zullen jullie waarschijnlijk wel honger hebben. Daarom zullen de Aspiranten voor jullie hamburgers en frietjes voorzien! De frietjes en hamburgers zullen worden verkocht bij de schuur van 12:00-14:00 uur.

De prijzen:

  • Frietjes: €1,00

  • Hamburger: €2,00

  • Frietjes en hamburgers: €2,50

Tot dan?!

Wij hebben zoals vorig jaar een prijs voorzien voor de kabouter, pagadder, jongknaap, knaap en jonghernieuwer die de meeste flessen wijn verkoopt (dit geldt enkel voor de formulieren die wij binnenkrijgen, niet voor de wijn verkocht op de dag zelf). Hiervoor hebben jullie nog de tijd tot eind november, daarna maken we de winnaars bekend!

Earlier Event: November 3
Vandaag doen we eens iets anders
Later Event: November 10
Vanden vos Reynaerde