Back to All Events

KERSTMARKT

Beste KSA’ers en sympathisanten 

Het is weer zover. De dagen korten in, de temperaturen dalen, de energiefacturen stijgen exponentieel. Dit laatste deels omdat we collectief de verwarming hoger draaien, we extra uren aan kunstlicht voorzien worden én het extra licht in de vorm van slingers in naaldbomen, doorheen of rond huizen en over straten gespannen ook 24/7 lijkt te moeten branden. Om maar te zwijgen over de christelijke en verbasterde symbolen die rond deze periode ook in lamp-vorm voorkomen.
Dezer dagen staan natuurlijk ook voor de, al dan niet gekunstelde, gezelligheid en menselijke warmte. 

Ook wij, de aspiranten, blijven niet achter. Op 15/12 organiseren wij een heuse kerstmarkt (voor al wie politiek correct wil doen, lees: wintermarkt) die uit zal bulken van het naar de periode aangepaste sfeerlicht en waarbij een assortiment aan warme dranken op temperatuur zal gehouden worden op elektrische vuurtjes. Daarnaast zal je je ook kunnen warmen aan de vuurkorfjes die tierig zullen knetteren of de hartelijke gesprekken die er ongetwijfeld gevoerd zullen worden. 
Uit onze eigen ervaringen als kind hebben we onthouden dat wanneer verveling toeslaat het 'aan-de-mouw-gaan-trekken-van-mama-of-papa-terwijl-ik-zaag-en-klaag' een gemakkelijk te spelen kaart is. Hierop proberen we te anticiperen door hen hét afleidingsmiddel van deze tijd aan te bieden: een scherm. M.a.w. uw kinderen kunt u zonder schuldgevoelens droppen in een knus lokaal waar ze gevoed zullen worden met lollige kinderfilmpjes.

We houden de christelijke waarden hoog en zullen naast het laven van de dorstigen, ook de hongerigen spijzen. Dit alles natuurlijk tegen betaling, aangezien we dit organiseren ten voordele van onze WARMSTE WEEK, ergens in een ver land, deze zomer.

Hopelijk tot dan
De aspiranten

Earlier Event: December 15
Kerstfeestje
Later Event: December 15
Mega vet cool kerstfeest