Back to All Events

DIA AVOND zomer 2019

jeremy-yap-160713-unsplash.jpg

Het nieuwe werkjaar is ondertussen volop in gang geschoten. Met een knaller(!!!) van een Bondsdag zijn we nu officieel van start gegaan. Maar het zou jammer zijn zomaar opnieuw te beginnen zonder even terug te blikken op wat er zich afgelopen zomer allemaal heeft afgespeeld.

Daarom nodigen wij u met de leiding van KSA Ter Straeten allen uit op onze jaarlijkse dia-avond! Deze vindt dit jaar opnieuw plaats in onze lokalen in de Koude Keuken (via Fazantenlaan z/n).

Op zaterdag 26 oktober starten we na de activiteiten met onze avond. Beste ouders, jullie zijn al om 16u30 welkom voor een drankje. Er zal later ook de gelegenheid zijn om iets te eten (hierover wordt nog gecommuniceerd). Wanneer de activiteiten gedaan zijn starten we met de presentaties van de voorbije zomerkampen, waar u kunt zien wat uw teerbeminde kabouter, pagadder, jongknaap, knaap, jonghernieuwer, aspirant of zelf hernieuwer afgelopen augustus allemaal heeft uitgespookt.
Wij zien u graag komen!

Enthousiaste groentjes!

De leiders van Ter Straeten

Earlier Event: October 26
Pirates of the Cold Kitchen
Later Event: October 26
Uurtje vroeger of later