De Jongknapen

Bij de jongknapen (11 tot 12 jaar) wordt een nieuwe schakel in de KSA belangrijk. De vriendschap binnen de groep wordt erg belangrijk en er worden hechte banden gesmeed. De jongknapen krijgen meer vrijheid, hoewel de leiders steeds een oogje in het zeil houden. Competitie en spanning staan aan deze leeftijd centraal.


Blog en Nieuws

Belangrijke data: Zomerkamp 7-14 augustus Kamppasta 27 juli

Activiteiten

4 Mei: Milieu activiteit 14u-17u

Ook in KSA is er plaats voor het klimaat en onder impuls van onze eigen (a)Luna staat deze zaterdag dus in het teken van een ecologische en gezonde toekomst. De kinderen en leiders slaan de handen in elkaar en gaan spelenderwijs op zoek hoe iedereen een steentje kan bijdragen en zo een goede invloed kan hebben op het milieu.

 

11 Mei: Tiny gaat… 14u-17u

De laatste echte activiteit, zoals iedereen ze kent en graag heeft, maar ook deze keer is ze verschillend van alle andere activiteiten. Tiny doet dingen die ze nog nooit eerder heeft gedaan, maar wat precies blijft een geheim tot 17u. Kom het zelf ervaren vanaf 14u!

 

18 Mei: Winterbarbecue maar dan in de lente 17u-20u

Zoals altijd sluiten we het jaar af met een gezellige BBQ. Er wordt verwacht dat iedereen zijn eigen vlees of alternatieven meedoet, maar vrees niet de groentjes, sauzen, bij- na- en voorgerechten worden verzorgd door de leiding. (Tip van de dag verwarm je cote a l’os voor in de middagzon voor de perfecte cuisson)

 

29 Juni: Zeedag

Verdere nuttig info volgt nog. Wat we wel al kunnen zeggen is dat het aangeraden is om zowel zwemgerief als zonnecrème mee te nemen anders zou het wel eens een minder aangename dag kunnen worden.

 

Contacteer de Leiders!

Naam *
Naam

Jongknapenleiding