Woesj en Varsika 2019! (Voor Jongknapen en Knapen)

Woesj

Voor alle Jongknapen in West-Vlaanderen wordt er elk jaar, in de eerste week van de grote vakantie, een fantastisch kamp georganiseerd. Vijf dagen lang dompelen we je onder in een spannend verhaal. Je leert er super veel nieuwe vrienden kennen! Ook dit jaar wordt het weer vijf dagen vol ravotten in het bos, waterspelen, kampen bouwen en
avonturen beleven!

Woesj gaat door van 1 juli tot en met 5 juli 2019. We verwachten jullie om 10.00 uur in ons KSA Heem Monsalvaet in de Schomminkelstraat 22 te Westouter.

Inschrijven kan vanaf 7 januari 2019 via DIGIT ! De inschrijving is pas definitief na bevestiging.
80 euro, na bevestiging van Noordzeegouw over te schrijven op de rekening van KSA Noordzeegouw - BE74 4675 0073 5107 met vermelding Woesj + naam.

Varsika

Ieder jaar wordt er met een 100-tal Knapen uit alle groepen van West-Vlaanderen een avontuurlijk kamp uitgebouwd. Dit gebeurt samen met een heleboel enthousiaste leid(st)ers en de beste koks uit de provincie. Op een mooie weide slaan we onze tenten op. Zelfkook, pleinspelen, ZWOM, dagtocht, massaspelen ... zijn maar enkele van de vaste ingrediënten. Je leert er ook heel veel nieuwe KSA’ers kennen! Bovenop heel wat avontuur zorgen we elk jaar voor een prachtig decor in een knallend thema.

Varsika gaat door op kampeerterrein ‘Lammerland’, Bernikkewallestraat 4 bis in Voormezele (Ieper) van 1 juli tot en met 6 juli 2019.

Inschrijven kan vanaf 7 januari 2019 via DIGIT. De inschrijving is pas definitief na bevestiging.
100 euro, na bevestiging over te schrijven op de rekening van KSA Noordzeegouw - BE74 4675 0073 5107 met vermelding Varsika + naam.


Op DIGIT (https://digit.ksa.be) kun je inloggen met het lidnummer dat je vind op de lidkaart. Nog geen lidkaart ontvangen of andere vragen? Stuur gerust een mailtje naar bond@ksaterstraeten.be