Welke data schrijf ik zeker in mijn agenda?

Volgende week zaterdag op 12 januari staan we weer klaar van 14u-17u in KSA en is er voor alle bannen activiteit voorzien! De ouderploeg nodigt iedereen ook uit om enkele weken later, op zaterdag 2 februari, het nieuwe jaar (en voor sommigen het einde van de examenperiode) feestelijk te komen vieren op de nieuwjaarsreceptie!

De week erna, 9 februari is er echter geen activiteit omdat de leiders zelf op weekend gaan. Gelukkig vliegen we er snel weer in met de Vriendjesdag op 16 februari. Dit is hét moment om al je vriendjes of vriendinnetjes eens mee te nemen naar KSA om ze eens te !aten zien hoe tof het hier wel is! ☺. Na deze speciale dag ga je misschien wel naar huis met een mooi aandenken voor op je hemd ?!

Naar jaarlijkse traditie organiseren we op zaterdag 23 maart de gezelligste avond van het land: onze befaamde Kaas-, Wijn- en Streekbierenavond!
Een gezellige avond met heerlijke kazen, lekkere wijn en een selectie uitstekende streekbieren!

Tot dan!