Kerstmarkt en Laatste Activiteit

Kerstmarkt en Laatste Activiteit

Beste gasten en ouders

Komende zaterdag staat de laatste activiteit van 2018 op het programma. Maar niet getreurd, de leiding zal er alles aan doen om er een geweldige activiteit van te maken! De eerste activiteit van 2019 vindt plaats op 12 januari. 

Omdat we het jaar in schoonheid willen afsluiten, organiseren de aspiranten een heuse kerstmarkt aan de lokalen. Iedereen is welkom vanaf 16u30, dus neem gerust je oma, opa, tante, nonkel, beste vriend, buur, achternicht etc. mee! 

Tot dan?!

Read More

Sinterklaas kwam op bezoek!

Sinterklaas kwam op bezoek!

Vandaag kwam de sint langs in KSA. En wat hadden we geluk: er zijn geen stoute kindjes bij dit jaar!

De kabouters en pagadders zetten hun beste beentje voor en zorgden voor tekeningen, gedichtjes, dans, liedjes en toneeltjes voor de sint en z’n pieten. De jongknapen, knapen en jonghernieuwers mochten bewijzen wat ze konden en kregen enkele te gekke opdrachten van de sint.

Gelukkig had de goedheilig man ook wat lekkers mee voor de kinderen (en de brave leiding)!

Tot volgend jaar!

Read More

KSA Ter Straeten, nu ook op "TROOOPER"!

KSA Ter Straeten, nu ook op "TROOOPER"!

Vanaf vandaag is KSA Ter Straeten te vinden op Trooper.be. Dit is een cashbacksite die verenigingen steunt. Een cashbacksite verklapt zelf al wat het betekent: het geeft geld terug. 

Hoe kan je KSA steunen?
1) Ga naar https:/www.trooper.be/terstraeten
2) Kijk of de webshop waar je normaal je aankoop zou doen op Trooper staat.
3) Klik op de webshop die je wilde gebruiken
4) Shop zoals je dat anders zou doen. Omdat je de site via onze link hebt geopend, weet Trooper dat je onze vereniging wil steunen. 
5) Je betaalt geen cent meer, maar KSA Ter Straeten krijgt wel ongeveer 5 procent van jou aankoopbedrag! 

Meer weten? Check deze video wa

Read More

Inschrijvingen voor de bondsdag GESLOTEN

Inschrijvingen voor de bondsdag GESLOTEN

De inschrijvingen voor de bondsdag zijn vanaf vandaag afgesloten en doorgegeven aan Slagerij Marc die jullie van een heerlijke barbecue of een smaakvol worstenbroodje zal voorzien.

Aan allen die toch niet zijn ingeschreven, niet getreurd. Iedereen is welkom voor een knabbeltje, babbeltje en drankje. Uiteraard ook om van het heerlijke gebak te smullen dat traditiegetrouw door de aspiranten wordt gebakken.

Iedereen is om 11:00 welkom in muzikale startviering in de Sint-Andrieskerk. Rond 13:30 begint voor de leden de toffe activiteit in thema!

Wie graag een handje uit de mouwen steekt is bij de ouderploeg aan het juiste adres. Ze zijn nog op zoek naar een aantal helpende handen die tijdens de bondsdag een handje willen toesteken.

Read More